Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ





Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιο σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού, στην αίθουσα του Ιδρύματος Ζήση με καλεσμένο τον Παιδαγωγό - Σύμβουλο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νίκο Παυλάκο. 
Στην κατάμεστη αίθουσα, εκατοντάδες μαθητές  των λυκείων του Χαλανδρίου και των όμορων δήμων, αλλά και πολλοί γονείς επί ένα τρίωρο παρακολούθησαν μία διαφορετική προσέγγιση του τρόπου επιλογής επαγγελματικής πορείας μέσα από τις επιλογές που προσφέρονται.
Μετά την παρουσίαση ο ομιλητής δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων από γονείς και μαθητές, σχετικά με τις επιλογές τους σε σχολές, κατευθύνσεις & επαγγελματικά δικαιώματα αυτών.
Με το πέρας της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε κλήρωση tests επαγγελματικών ενδιαφερόντων  (Horizon) καθώς και  προσωπικότητας (profiler). Τριάντα τυχεροί μαθητές  θα έχουν το προνόμιο να συμπληρώσουν διαδικτυακά  τα παραπάνω  tests - που είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ισχύουσα εκπαιδευτική (και όχι μόνο) πραγματικότητα -  και να λάβουν άμεσα τις απαντήσεις τους, έχοντας κάνει έτσι μια καταρχήν προσέγγιση στα δύσκολα αντικείμενα του επαγγελματικού προσανατολισμού και της αυτογνωσίας.

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας,
Η διεύθυνση του ομίλου Φροντιστηρίων Θεματικό Χαλανδρίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου